Què Són els anuaris

Anuaris.CAT és un espai de consulta documental avançat que recull l’actualitat dels Països Catalans des de 1994 fins l’actualitat. Aquest portal ha estat concebut com a un entorn de recerca i documentació construït a partir dels Anuaris que la Fundació Catalunya ha publicat des de 1994, en col·laboració amb diversos mitjans de comunicació catalans, principalment els diaris Avui i El Periódico de Catalunya i Televisió de Catalunya.

Anuaris.CAT presenta els continguts propis dels Anuaris d’una manera integrada, buscant el valor afegit de les tecnologies de la informació i la comunicació per dotar-los d’interactivitat i continuïtat.

Mitjançant la concepció avançada i ambiciosa d’un portal complex, la Fundació Catalunya posa a disposició de la ciutadania dels Països Catalans una valuosa eina documental, d’història viva i d’actualitat continua, d'especial utilitat per a periodistes i professionals de la comunicació, així com per a tot el gruix de la població.

La realització del portal Anuaris.CAT, així com la digitalització completa del fons documental original dels Anuaris de la Fundació Catalunya, s’ha dut a terme gràcies al suport de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació de Generalitat de Catalunya i del Citilab de Cornellà.

Tots els continguts que aquí es presenten es publiquen sota la següent llicència de Creative Commons


Creative Commons